Bar clàssic, receptes antigues. Amb la idea de recuperar l’encant dels bars d’abans, hem reinventat els plats de tota la vida. Vine a tastar la nostra tripa amb anguila fumada o el peu de porc amb pernil!

qui som Fondo

Per a nosaltres es tan estrany pendre un vermut amb l’estómac buit com anar a fer unes tapes i no fer-les baixar amb una bona cervesa. I així ha sigut tota la vida. Per  això, posem la mateixa atenció a tirar bé les canyes que a recuperar receptes de tota la vida, com la tripa o la cua de toro. I per això ens preocupem per tenir el millor vermut i perquè les coques amb anxova fumada i mongetes de Santa Pau amb safrá i tripa de bacallà estiguin elaborades amb productes nobles. A les nostres pissarres hi trobarás tot el que oferim, des de les nostres conserves i els nostres “platillos” als vins i els finos. Bé, tot no. A les pissarres no hi descubriràs què significa anar de tapes clàssiques per Barcelona, ni percebràs l’encant del barri del Born, ni entendràs perquè el Daniel Rueda va pensar en el tracte proper i personal del Carlos y el Guillermo per portar aquesta bodega tradicional: per això hauràs de passar pel Tapeo Bar.

© Copyright 2001-2014 Restaurant Tapeo: Anem de tapes — Disseny by Talking Design Studio 2005-2013